Stoiximan Super League

Κάθετος ο Βασιλειάδης: «Αναδιάρθρωση τώρα, αλλιώς ξεχάστε τις συμβάσεις»

Ο υφυπουργός δεν δείχνει καμία διάθεση υπαναχώρησης από τα συμφωνηθέντα.

«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;».

Αυτή ήταν, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η ξεκάθαρη θέση του Γιώργου Βασιλειάδη προς τους συνεργάτες του λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΕΠΟ να εγκρίνει μεν την αναδιάρθρωση, αλλά με 16 ομάδες τη σεζόν 2019/20 και τα ίδια χρήματα, μειώνοντας τον αριθμό σε 14 για το 2020/21.

Ο υφυπουργός θα δεχτεί τους ανθρώπους της ομοσπονδίας στο γραφείο του τη Δευτέρα, αλλά δεν δείχνει καμία πρόθεση να τους κάνει τα χατίρια. Είναι κάθετος πως οι τηλεοπτικές συμβάσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με αναδιάρθρωση και μείωση των ομάδων σε 14 από την προσεχή σεζόν, ειδάλλως δεν θα ισχύσει τίποτα.

Το μόνο ζήτημα στο οποίο ο κ. Βασιλειάδης είναι ανοιχτός, αφορά στη Super League 2, για την οποία συζητά το ενδεχόμενο να διεξαχθεί με 14 αντί για 12 ομάδες, προκειμένου να προβιβαστούν επιπλέον δύο ομάδες από τη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x