Αγγλία

Καθησυχαστικός ο Γκομίς μετά την κατάρρευσή του (video)

Ο Μπαφετίμπι Γκομίς διαβεβαίωσε πως είναι απολύτως καλά μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια του αγώνα της Σουόνσι με την Τότεναμ.

Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση του Μπαφετίμπι Γκομίς στη διάρκεια του αγώνα της Σουόνσι με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (3-2). Ο Γάλλος φορ έπεσε στο χορτάρι και χρειάστηκε να του βάλουν οξυγόνο για να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 29χρονος άσος έχει ιστορικό με ανάλογη απώλεια αισθήσεων σε προπονήσεις, αλλά και παλαιότερα σε αγώνες του με τη Λιόν, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες μέσω Twitter. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω όσον αφορά στην υγεία μου πως τα πράγματα φαίνονται πολύ περισσότερο τρομακτικά από όσο επικίνδυνα είναι στην πραγματικότητα. Αισθάνομαι καλά τώρα. Τον τελευταίο καιρό ήμουν πολύ αγχωμένος και κουρασμένος λόγω της υγείας του πατέρας μου και επειδή χρειαζόταν να πηγαινοέρχομαι στη Γαλλία. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα με ευχές για ανάρρωση», ανέφερε.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x