Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καθόλου σίγουρη η πώληση Γκάρι, πιθανή η επιστροφή Βιεϊρίνια»

Η Γαλατάσαραϊ εξακολουθεί να μην καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες και η πώλησή του παραμένει στον «αέρα». Ακούστε το ρεπορτάζ του Δ. Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM για Βιεϊρίνια και φορ.

Καθόλου βέβαιη δεν είναι η πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο τουρκικός σύλλογος συνεχίζει να μην καλύπτει τις απαιτήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» και το θέμα χειρίζεται ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ στον παίκτη έχει καταστεί σαφές πως δεν θα φύγει αν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Εκτίμησε, δε, πως ο Ροντρίγκες εφόσον δεν πάει στη Γαλατά δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα και θα έχει επαγγελματική συμπεριφορά.

Αυτός δεν είναι απίθανο να λέγεται… Αντελίνο Βιεϊρίνια, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, ειδικά αν συνεχίσει να είναι εκτός βασικών επιλογών στη Βόλφσμπουργκ. Μια τέτοια κίνηση θα καταλάγιαζε και τις όποιες αντιδράσεις του κόσμου από πιθανή πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αναζήτηση επιθετικού και το θέμα Ανσαριφάρντ που φαίνεται πως έχει πλέον «ναυαγήσει», αλλά και στο πώς έχουν τα πράγματα με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Η πλευρά του παίκτη θέλει όλα τα χρήματα που προβλέπονται για να αποχωρήσει, ενώ η ΠΑΕ δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο για άλλη ελληνική ομάδα και δεν έχει βρει πρόταση από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x