Stoiximan Super League

Κάτι «κινείται» για να... φύγει ο Φινμπόγκασον

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ή καλύτερα για ν' ακριβολογούμε δεν υπήρξε η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου απ' τη στιγμή που ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Πριν καν δηλαδή αποκτηθεί ο Ιντέγε.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι συμμετοχές του Ισλανδού περιορίζοντας σε πεντάλεπτα ως αλλαγή στα ματς του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια Κυπέλλου. Η απόφαση όμως του Σίλβα ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Ισλανδό για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στα Χανιά ίσως και να δείχνει πως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα μεταγραφής του διεθνούς φορ.

Δεν είναι φυσικά... μυστικό ότι ο ατζέντης του Φίνμπο είναι εδώ κι ένα μήνα σε αναζήτηση ομάδας για τον πελάτη του. Ονόματα ακούστηκαν πολλά μόνο τα όσα γράφτηκαν για την Άουγκσμπουργκ είχαν μια βάση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχει βρεθεί η λύση για τον Ισλανδό στράικερ και η γερμανική ομάδα ν' αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού αφήνει εκτός τον Φινμπόγκασον για ματς απέναντι στα Χανιά, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως η μοναδική επιλογή του έχει ο παίκτης είναι να φύγει.

Απομένει να φανεί (και θα φανεί άμεσα) αν όντως ο Φινμπόγκασον ετοιμάζει τις... βαλίτσες του γι' άλλες πολιτείες. Είναι πάντως ξεκάθαρο ότι με τον Σίλβα προπονητή, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να παίξει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό ο Ισλανδός μετά το τέλος της προπόνησης είπε στους υπεύθυνους ότι αισθάνεται ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x