Πορτογαλία

Κάτι πληγωμένα «λιοντάρια»

Έφτασε η ώρα να κάνει την πρώτη της «γκέλα» στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία πήρε 1-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε για την έκτη αγωνιστική και βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πήρε μόνο 1-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε για την έκτη αγωνιστική της Superliga και έχασε το απόλυτο, μένοντας δεύτερη και στο -2 από την πρωτοπόρο πλέον Πόρτο, πέφτοντας «θύμα» μίας εκ των εκπλήξεων της φετινής χρονιάς και έχοντας χάσει ήδη τους πρώτους της βαθμούς την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Μαρίτιμο στην πρεμιέρα των ομίλων του Λιγκ Καπ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να έχει το μυαλό της προφανώς στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή και βρέθηκαν προσωρινά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Η Μορεϊρένσε αιφνιδίασε με τον Κόστα και χρειάστηκε το αυτογκόλ του Αμπερχούνε για να «σωθεί η παρτίδα» για τα "λιοντάρια".


Η σύνθεση της Πόρτο: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Φάμπιο Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μάρτινς, Μπρούνο Φερνάντες (66’ Μπατάλια), Μπρούνο Σέζαρ (72’ Μεντέιρος), Αλαν Ρουίζ (46’ Ντουμπιά), Ντοστ


Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις η Τσάβες, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της Εστορίλ και την άφησε οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x