Stoiximan Super League

Κάτι «ψήνει» ο Ουσίγιος για Ολυμπιακό

Σενάρια για επικείμενη ανακοίνωση μεταγραφής στον Ολυμπιακό, ύστερα από την αναχώρηση του Ουσίγιος από το Ζέεφελντ. Σε τέσσερα μέτωπα κινούνται οι Πειραιώτες.

Την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, στον Ολυμπιακό ότι δεν ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Προτεραιότητα για τον Μπέσνικ Χάσι φαίνεται πως αποτελεί η απόκτηση ενός χαφ που θα βοηθάει στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, ενώ συνεχίζουν να απασχολούν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών.

Η ξαφνική αναχώρηση του Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος από το Ζέεφελντ δημιούργησε τροφή για σενάρια, με τον τεχνικό διευθυντή να έχει πολύ καλές σχέσεις και επαφές με διάφορους συλλόγους της Ιβηρικής (από Ισπανία και Πορτογαλία).

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασχοληθεί με τις περιπτώσεις του 30χρονου Νιγηριανού Εμενίκε και τον 28χρονο Ιταλό Οκακά της Γουότφορντ για τη θέση του επιθετικού, στα χαφ υπάρχουν οι περιπτώσεις του Οτζίτζι Οφόε που δεν τον αφήνει η Λέγκια να αποχωρήσει και υπάρχουν συζητήσεις για διάφορους στόπερ, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο όνομα αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x