Stoiximan Super League

Κάτι χρωστάει…

Απέτυχε με την Μπριζ και απογοήτευσε στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα, όμως στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός καλείται να μπει με το δεξί από την έδρα του Παναιτωλικού.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό θέλουν να επιβεβαιώσουν απόψε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ στο Champions League και την μέτρια εμφάνιση με την Γκαμπάλα στα πλέι οφ του Europa League, οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα απέναντι στους Αγρινιώτες που έχουν μία από τις δυσκολότερες έδρες.

Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν στο «τριφύλλι» μπαίνουν με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την αρχή να δείξουν τις διαθέσεις τους, αν και το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην ομάδα του Λιονέλ Πόντες που εργάζεται για πρώτη φορά σε ελληνικό σύλλογο.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει με 4-4-2 τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς (ή τον Ατζαγκούν) και τον Νίνη σε οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Εσιέν, Χουχούμης, Μαρινάκης, Καλτσάς και Πέτριτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουντ, Βέμερ, ανέτοιμος Κλωναρίδης και ο Δώνης, ενώ αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τριανταφυλλόπουλος που τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία επειδή πριν από μερικές είχε παραβιάσει το ωράριο και είχε ξενυχτίσει με τον Αναγνωστόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x