Στην απόφαση να μην αφήσει αυτή τη φορά χωρίς συνέπειες τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη εναντίον διαιτητών και της ΕΠΟ προχώρησε η ΚΕΔ.

Με αφορμή τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έπειτα από τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ («είναι άρρωστος αντι-Ολυμπιακός», κλπ) η Επιτροπή εγκατέλειψε την πολιτική του να μην κάνει καταγγελίες για να μην οξύνει τα πνεύματα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, απέστειλε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τις δηλώσεις Θεοδωρίδη, βάσει των διατάξεων που αναφέρονται σε «δυσφήμιση του αθλήματος» και «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος διαιτητών και οργάνων της ΕΠΟ».

Κατόπιν τούτου ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού (αλλά και στην ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη), με τις κυρώσεις που προβλέπονται σε περίπτωση που τιμωρηθεί να είναι πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για κάποιο διάστημα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ