Πορτογαλία

Κατηγορείται για δωροδοκία η Μπενφίκα!

«Η Μπενφίκα μας έδωσε 40.000 ευρώ για να έχουμε μειωμένη απόδοση», αναφέρουν παίκτες της Μαρίτμο, βάζοντας… βόμβα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Πορτογαλία, καθώς όπως έχουν δηλώσει ποδοσφαιριστές της Μαρίτιμο, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο, η Μπενφίκα τους πρόσφερε από 40.000 ευρώ στον καθένα, για να έχουν μειωμένη απόδοση στο μεταξύ τους ματς, που έγινε τη σεζόν 2015-16!

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το "SIC", φέρεται να υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα σε δύο παίκτες των οποίων η ανωνυμία διατηρείται και άνθρωπο ο οποίος λειτουργούσε εξ ονόματος των Λουζιτανών, για να κλειστεί η συμφωνία…

Εξυπακούεται πως η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο για τη δικαιοσύνη, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η Μπενφίκα αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της και τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση της 8ης Μαΐου του 2016, που διεξήχθη στο «Εστάδιο Μπαρέιρος» της Μαδέιρα αποδείχθηκε κομβική αναφορικά με την κατάκτηση της Primeira Liga. Με τους «αετούς της Λισαβώνας» να κερδίζουν την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 4-1 τη Νασιονάλ και να τερματίζουν στην πρώτη θέση, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x