Αγγλία

Εζίλ: «Κατηγορήστε μας, φωνάξτε μας!» (pic)

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κάκιστη εμφάνιση της Άρσεναλ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ήταν ο ποδοσφαιριστής της πρώτης Μεσούτ Εζίλ κάτι το οποίο έδειξε και με ανάρτησή του στο Ιnstagram.

Δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες ο Μεσούτ Εζίλ, σε ποστάρισμά του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα και τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου έχουν κάθε δικαίωμα να τα… «χώσουν» με οποιοδήποτε τρόπο θέλουν σε όλους όσοι ευθύνονται για το αποτέλεσμα.

«Kατηγορήστε μας, φωνάξτε μας, κριτικάρετέ μας, όμως και εγώ είμαι εξίσου απογοητευμένος για το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού. Θέλαμε να επιτύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα πριν το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις μας με τις εθνικές ομάδες. Όμως αντικειμενικά δεν ήμασταν καλοί, αναμφίβολα η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στα 90 λεπτά και άξιζε τη νίκη. Συνήθως πρέπει να είμαι πολύ εκνευρισμένος όπως τώρα για να γράψω στα social media, όμως δεν επιθυμούσα να αφήσω ασχολίαστο αυτό το παιχνίδι πριν φύγω για τους αγώνες με την εθνική Γερμανίας. Ωστόσο, «κανονιέρηδες» λυπάμαι πολύ, ειδικότερα για όσους φιλάθλους μας ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ για να μας δουν να παλεύουμε. Αυτό για το οποίο σας διαβεβαιώνω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, την οποία όλοι μας νιώθουμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε το μακροσκελές σχόλιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ.





Επιμέλεια: Kυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x