Super League 2

Κατσουράνης στην εκπομπή του Ντέμη: «Να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει, στη Σούπερ Λίγκα»

Να δει την Παναχαϊκή στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία θέλει ο Κώστας Κατσουράνης όπως τόνισε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαΐκή στην εφετινή αγωνιστική σεζόν μέλος της οποίας είναι και αυτός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη ο Κώστας Κατσουράνης.

«Είναι 13 άνθρωποι από την Πάτρα. Η Παναχαΐκή Συμμαχία. Όλη η πόλη έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά αν είμαστε μαζί, τότε θα πάμε την ομάδα εκεί που της πρέπει, στη Σούπερ Λίγκα», τόνισε και συνέχισε:

«Όλοι οι παίκτες πληρώνονται κανονικά. Είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ήρθαν οι επιχειρηματίες και με βρήκαν. Από τους 13, εγώ ήξερα μόνο τον κ.Μαρλαφέκα. Τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Μου έχουν πει ότι δεν θέλουν να φαίνονται μπροστά και έτσι γίνεται. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει», υποστήριξε ενώ ανέφερε για τους επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από την εφετινή Παναχαΐκή:

«Δεν θέλουν να φαίνονται πουθενά. Είναι ένα κριτήριο σοβαρότητας. Για αυτό τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά», κατέληξε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης –με τη σειρά του- σχολίασε: «Είναι μια καλή περίπτωση, ιστορική ομάδα, από μεγάλη πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x