Stoiximan Super League

Κατσουράνης στον Ντέμη: «Είχα κλείσει στον Ολυμπιακό, έτσι πήγα στην ΑΕΚ»

Για το παρασκήνιο της μεταγραφής του όταν έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κατσουράνης, αποκαλύπτοντας πώς ενώ είχε κλείσει στον Ολυμπιακό, κατέληξε στην ΑΕΚ.

Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό την εποχή που είχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή αποκάλυψε ο Κώστας Κατσουράνης στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο», που τόνισε ότι ήταν θέμα δικής του επιλογής, αφού είχε προτάσεις και από τους τρεις μεγάλους στην Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν Παναθηναϊκός, για καθαρά επαγγαλματικούς λόγους επέλεξε την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο τελικά η συμφωνία χάλασε, αφού κανείς από τους «ερυθρόλευκους» δεν τον φώναξε για τις υπογραφές, καταλήγοντας στην ΑΕΚ του Μάκη Ψωμιάδη.

«Έπαιξα έξι χρόνια στην Παναχαϊκή και έμεινα ελεύθερος στα 22-23. Είχα πάει στα τελικά των Ελπίδων που τότε δεν ήταν εύκολο. Συζήτησα και με τις τρεις μεγάλες ομάδες. Είχα καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το σκεφτόμουν εντελώς επαγγελματικά. Μικρός ήμουν Παναθηναϊκός. Τότε το είδα εντελώς επαγγελματικά.

Στόχος μου τότε ήταν απλά να φύγω από την Πάτρα. Πρώτος με ήθελε ο Μάκης Ψωμιάδης. Μετά οικονομικά και μόνο, όπως είδα την προοπτική, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχα συμφωνήσει. Είχαμε συμφωνήσει και περίμενα το “ΟΚ” να υπογράψω. Έπειτα από 20 μέρες μίλησα με τον μάνατζέρ μου και τον ρώτησα τι έγινε. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και κάτι παιζόταν πίσω από την πλάτη μου. Τότε μίλησα με τον κ. Ψωμιάδη και συμφωνήσαμε».


Στη συγκεκριμένη συζήτηση προστέθηκε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος -παρά το γεγονός ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά- και ο Καραγκούνης είχαν πιέσει ως παίκτες του Παναθηναϊκού τη διοίκηση να αποκτηθεί ο Κατσουράνης που είχε μείνει ελεύθερος.

«Δεν ήθελε πολύ για να καταλάβεις τι παίκτης ήταν. Κι εγώ και ο Καραγκούνης πιέζαμε για να πάρουμε στον Παναθηναϊκό τον Κατσουράνη. Εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά. Και μάλιστα αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ γιατί είπαν ότι κάνω και υποδείξεις στη διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x