Γ' Εθνική

Κατσουράνης: «Θέλουμε επιτελικό χαφ και σέντερ φορ»

Θέση για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Παναχαϊκής πήρε ο Κώστας Κατσουράνης προαναγγέλλοντας αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ με δύο έξτρα προσθήκες.

Το μεταγραφικό πλάνο της Παναχαϊκής για τη συνέχεια ανέλυσε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε σαφές πως στόχος είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια για δύο ακόμη προσθήκες, ενός επιτελικού χαφ κι ενός ακόμη σέντερ φορ.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην διεθνούς μέσου:

«Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας μετά από κοινή απόφαση του Τεχνικού Διευθυντή και του Προπονητή της ομάδας αποφασίστηκε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι προτιμότερη η αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ, το οποίο μάλιστα κατά μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση μας έχει να κάνει τόσο με την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα όσο και με τα αποτελέσματα που μέχρι σήμερα έχει φέρει λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Πάνω από όλα όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν το σύνολο της ομάδας μας το αξίζουν, γιατί αυτοί είναι που έχουν κάνει, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, την Παναχαϊκή, πρωταγωνίστρια του φετινού πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα εντοπίσαμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις του επιτελικού χαφ και ενός ακόμα σέντερ φορ. Θέλαμε έναν παίκτη ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί δεξιά και αριστερά στην επίθεση και πίσω από τον σέντερ φορ και για το λόγο αυτό αποκτήσαμε τον Γιάννη Μπουρλάκη, ποδοσφαιριστή με πολλές αρετές και παραστάσεις από την football league».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x