Αγγλία

Καυτά… σπιρούνια πάνε στο «Γουέμπλεϊ»! (video)

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Τότεναμ διέλυσε τη Μίλγουολ 6-0 και προκρίθηκε με χαρακτηριστική ευκολία στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σον, που πέτυχε χατ-τρικ!

Σχεδόν… περπατώντας, η Τότεναμ συνέτριψε 6-0 τη Μίλγουολ στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας -εκεί όπου βρίσκονται, ήδη, από χθες, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Ο δρόμος των «σπιρουνιών» για το «Γουέμπλεϊ» άνοιξε στο 31', με τον Έρικσεν, ενώ ο Σον «έγραψε» το 2-0 στο 42' με τρομερό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε… κατηφόρα προς την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Νοτιοκορεάτης πέτυχε το 3-0 στο 54', με τον Άλι να κάνει το 4-0 στο 71'.

Ο Γιάνσεν, που μπήκε στη θέση του Άγγλου μέσου, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Λονδρέζων στο 79', για να έρθει ο Σον, στο 92', να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Τη Δευτέρα (13/3, στις 21:45), θυμίζουμε, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το τελευταίο «εισιτήριο» των ημιτελικών. Σίγουρα, δηλαδή, θα έχουμε καρέ… φωτιά στο «Γουέμπλεϊ»!

Η σύνθεση της Τότεναμ: Φορμ, Ντάιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Γουανιάμα (78' Μουσά Σισοκό), Γουίνκς, Ντέιβις, Σον, Άλι (74' Γιάνσεν), Κέιν (10' Έρικσεν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x