Stoiximan Super League

Κεφάλια μέσα και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό

Οι διακοπές τελείωσαν στον Παναθηναϊκό, αφού σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Με εργομετρικά και ιατρικές ξεκινούν οι «πράσινοι».

Από σήμερα μπαίνουν τα κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό, αφού το πρωί της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη στο Κορωπί η πρώτη προγραμματισμένη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ για τη νέα σεζόν.

Εκείνο που θέλει να πετύχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι ανασύνταξη της ομάδας για επίτευξη των στόχων, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Για τους «πράσινους» είναι σημαντική η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά και το να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Ελλάδα, όσο και αν είναι δύσκολο με τις δεδομένες συνθήκες.

Στο πρώτο σημερινό ραντεβού της ομάδας στο Κορωπί, οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ στη συνέχεια για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση επέστρεψαν μετά τις διακοπές τους.

Στο Κορωπί λοιπόν θα πρέπει να βρεθούν σήμερα οι Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι και Βέμερ.

Μία μέρα επιπλέον άδεια έχει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα μπουν στην ομάδα την Τετάρτη.

Όπως είναι γνωστό, προετοιμασία δεν θα ξεκινήσει ο Μάρκους Μπεργκ, αφού δεν βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που περιμένει ο Ουζουνίδης, μιας και αναμένεται να πωληθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x