Γερμανία

Κεϊτά: «Μακάρι να κάνω την καριέρα του Μέσι»

Την πεποίθησή πως η καριέρα του βρίσκεται σε άκρως ανοδική πορεία και πως μπορεί να φτάσει το πολύ ψηλό επίπεδο, εξέφρασε ο Ναμπί Κεϊτά μέσω δηλώσεών του.

Ο Κεϊτά το καλοκαίρι άφησε τη Σάλτσμπουργκ για να πάει στην έτερη ομάδα της Red Bull, Λειψία. Εκ τοτε πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα και τα εχέγγυα για το μέλλον του είναι πολλά. Μπορεί να είναι 22 χρονών και να μη βρίσκεται ήδη σε κορυφαία ομάδα, όμως είναι δεδομένο πως η περίπτωσή του έχει προσελκύσει αρκετά μεγάλα κλαμπ.

«Δε γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, όμως θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Βλέπω τη ζωή μου και την καριέρα μου σαν μία σκάλα που θέλω να ανεβαίνω σκαλί με σκαλί», δήλωσε αρχικά ο 22χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga.

«Για την ώρα είμαι ένας μέσος ποδοσφαιριστής, σχεδόν ασήμαντος. Όμως όσο μεγαλώνω θέλω να γευτώ την επιτυχία και να γίνω ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής. Και γιατί όχι ο καλύτερος του κόσμου; Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως κάποια μέρα θα καταφέρω να γίνω όσο επιτυχημένος είναι και αυτός», συμπλήρωσε.

Μπορεί οι δηλώσεις του αυτές να είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξες, όμως σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν είναι υπερόπτης. Κρατάει αρκετά χαμηλό προφίλ, δουλεύοντας πολύ προκειμένου να καταφέρει τα παραπάνω. Μάλιστα στη Γερμανία παρομοιάζουν τον μέσο με τον Ντέκο καθώς έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x