Europa League

Κεκ: «Δεν θα συγκρίνω την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό»

Για τη δυσκολία του ματς κόντρα στην ΑΕΚ και τις διαφορές που έχει συγκριτικά με αυτό με τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Ριέκα, Ματίαζ Κεκ.

Τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Ριέκα στο ματς με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ματίαζ Κεκ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στην Ευρώπη, έχουμε απέναντι έναν αντίπαλο με ποιότητα, καλά τρεξίματα και καλούς παίκτες. Περιμένουμε ένα παιχνίδια ενδιαφέρον, είναι σημαντικό που συμμετέχουμε στη διοργάνωση. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του κροατικού συλλόγου και συνέχισε:

«Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή, αλλά η σημερινή προπόνηση θα δείξει ποιοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν στο ματς με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά στην σεζόν αλλά δεν θα την συγκρίνω με τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που εμείς παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την εικόνα της χθεσινής προπόνησης και θα το συζητήσουμε αυτό λίγο. Νομίζω έχουμε πάρει προειδοποιήσεις και από την Σάλτσμπουργκ και από τον Ολυμπιακό, ότι η Ευρώπη δεν συγχωρεί την τακτική αδιαφορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x