Europa League

Κεκ: «Η ΑΕΚ ξέρει τη Ριέκα και η Ριέκα ξέρει την ΑΕΚ»

Ο Ματίας Κεκ τόνισε πως η ΑΕΚ δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες, ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το πώς θα προσεγγίσει την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Απέφυγε να κάνει προγνωστικά ενόψει της αυριανής αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ ο Ματίας Κεκ. Ο τεχνικός της Ριέκα τόνισε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται πλέον και τόνισε πως η Ένωση δεν στηρίζει το παιχνίδι της σε συγκεκριμένους παίκτες.

Αναλυτικά:

«Εμείς ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι σοβαρός αντίπαλος όμως εμείς πάμε με την σκέψη να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ποιότητα».
Για τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει από την ΑΕΚ: «Αυτό είναι κάτι που θα πούμε στα αποδυτήρια. Ξέρετε ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία της ΑΕΚ».

Για το αν έχεις ως στόχο μόνο τη νίκη και θα παίξει επιθετικά: «Αυτά τα πράγματα θα τα αφήσουμε για αυτούς που παίζουν τυχερά παιχνίδια. Δεν θα κάνω πρόγνωση όμως θα μείνω σε όσα έχω αναφέρει».

Για τους τραυματισμούς της ΑΕΚ: «Σήμερα τίποτα δεν είναι μυστικό. Ξέρουμε για αυτούς και ξέρουν για εμάς. Έχουν αρκετά καλούς παίκτες και μπορούν όπως και εμείς να κάνουν καλό ματς. Η άποψή μου είναι ότι την ΑΕΚ δεν την αποτελούν μόνο ένας ή δύο παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x