Stoiximan Super League

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Κορακάκης, αλλά...

Έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία υπάρχουν σκέψεις για μονιμοποίηση του Γιώργου Κορακάκη ξέσπασε μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν υφίσταται.

Άριστες είναι οι εντυπώσεις που άφησε ο Γιώργος Κορακάκης στο ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε έναν οριακό αγώνα που η κρισιμότητα του ήταν πολύ μεγάλη, παρά το γεγονός ότι πρόκειται μόλις για την 3η αγωνιστική.

Στον προπονητή της Κ-20 πιστώνονται οι επιλογές της ενδεκάδας (Κατράνης, Φυτανίδης, Κεϊτά, Στόιτσεφ), αλλά και οι αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του ματς (Μπάγκα, Παπαδόπουλος, αλλαγή πλευράς των Ούμπιντες, Στόιτσεφ για να μαρκαριστούν οι επελάσεις του δεξιού μπακ του Αστέρα, Ιγκόρ), δείχνοντας ότι έχει πλήρη εικόνα των όσων γίνονται στην προπόνηση, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παρ' όλα αυτά και επειδή υπήρξε σχετική φημολογία, στον Ατρόμητο θεωρούν ότι είναι λάθος να τον βάλουν απ' ευθείας στα βαθιά τη στιγμή που η ομάδα «καίγεται» και θέλουν η... προαγωγή του ως προπονητής της α' ομάδας να γίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες και με τις σωστές προϋποθέσεις.

Για την ώρα, ο στόχος της διοίκησης είναι να αποκτηθεί ξένος τεχνικός, με τον Αμπέλ Ρεσίνο να κερδίζει συνεχώς βαθμούς στη λίστα που έχει καταρτιστεί, αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, με τα δεδομένα της περίπτωσής του να αναμένεται να διευκρινιστούν τη Δευτέρα, όταν θα φανεί και το τι ισχύει στους πάγκους της Primera Division. Παράλληλα, διαψεύδεται από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ ότι υπάρχει συμφωνία με τον Λούκας Αλκαράθ.

Αν παρ΄όλα αυτά «ναυαγήσουν» όλες οι πιθανές περιπτώσεις από το εξωτερικό, τότε δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος να πορευθεί με τον Γιώργο Κορακάκη, αφού τον προτιμούν από οποιαδήποτε άλλη ελληνική περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτή τη στιγμή η πρόθεση για ξένο προπονητή είναι ξεκάθαρη.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x