Ιταλία

Κεσιέ: «Πανηγύρισα στρατιωτικά προς τιμήν του πατέρα μου»

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο πανηγύρισε ο Φρανκ Κεσιέ το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Σπαλ, καθώς ο Ιβοριανός μέσος χαιρέτησε στρατιωτικά για να τιμήσει τον πατέρα του.

Δεν ξεχνάει το θάνατο του πατέρα του ο Φρανκ Κεσιέ, καθώς στον αγώνα κόντρα στην Σπαλ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και το πανηγύρισε χαιρετώντας στρατιωτικά, τιμώντας έτσι τον πατέρα του.

Ο Κεσιέ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αφού μόλις στα 11 του χρόνια «έχασε» τον πατέρα του λόγω σοβαρής ασθένειας, με αποτέλεσμα ο 20χρονος μέσος να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείχνει την αγάπη για τον πατέρα του. Μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις, μιλώντας μεταξύ άλλως στον πατέρα του τονίζοντας ότι: «Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο ως αμυντικός στην εθνική Ακτής Ελεφαντοστού, αν και στη συνέχεια έγινε στρατιωτικός. Δεν πήγε στον πόλεμο, αλλά πέθανε λόγω σοβαρής ασθένειας όταν ήμουν 11 χρονών, για αυτό χαιρετάω στρατιωτικά».

Να τονιστεί ότι ο Κεσιέ όταν μεταγράφηκε στη Μίλαν, ήθελε τον αριθμό με το νούμερο 19 (τελικά κατέληξε στον Μπονούτσι) για πολλούς λόγους. Ένας λόγος που ήθελε το 19, ήταν ότι έχει γεννηθεί στις 19 του Δεκέμβρη, πήγε στην Ιταλία στις 19, ενώ ο κυριότερος λόγος ήταν ο θάνατος του πατέρα του τέτοια μέρα.

Τέλος μίλησε για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους θεωρεί σαν είδωλο, λέγοντας ότι: «Τα πρότυπά μου είναι ο Γιάγια Τουρέ και ο Μάικλ Εσιέν και εύχομαι να γίνω δυνατός όσο αυτοί μια μέρα».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x