Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το video δείχνει τον Σαββίδη στα αποδυτήρια ενώ ήταν εκεί και ο Κομίνης»

Το νέο στοιχείο που προέκυψε από την εξέταση του video από τα αποδυτήρια της Τούμπας, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM.

Μία νέα -σημαντική- εξέλιξη σημειώθηκε γύρω από το περιβόητο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, το video που εξέτασε ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας (μετά από σχετικό αίτημα του δικεφάλου του βορρά), μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας, δείχνει τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται στον χώρο ταυτόχρονα με τον διαιτητή Κομίνη, αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή!

Συν τοις άλλοις, στο υλικό (μόνο εικόνα, χωρίς ήχο) φαίνεται ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικέων να περνάει από τους διαδρόμους των αποδυτηρίων τόσο πριν, όσο και μετά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είναι ενήμερες για τα «ευρήματα» του video και μπορούν, αν επιθυμούν, να καταθέσουν υπομνήματα για την υπόθεση.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου, πάντως, υπογράμμισε πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για το εν λόγω video. Κάθε άλλο, αφού η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του ΠΑΟΚ...

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x