Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ακόμη είναι 50-50 μεταξύ ΟΑΚΑ ή Ριζούπολης»

Η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά πού θα παίζει τη νέα σεζόν.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ ως έδρα την Ριζούπολη κι όχι το ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Δεν είναι τόσο απλό να λέμε ότι αν επιτραπεί π.χ. 20-30% παρουσίας θεατών σε σχέση με την πληρότητα του γηπέδου το ΟΑΚΑ θα είναι προτιμότερο… Με τα έξοδα που έχει το ΟΑΚΑ για να ανοίξει μια θύρα, μπορεί η ομάδα να μπαίνει μέσα για να έχει λίγο κόσμο στις κερκίδες. Η Ριζούπολη έμοιαζε σχεδόν σίγουρη τον Φλεβάρη, αλλά τώρα θα πω ότι είναι 50-50 με το ΟΑΚΑ και περιμένουμε να δούμε», ανέφερε.

Παράλληλα σχολίασε τα σενάρια για τον Σέρβο αριστερό μπακ Φίλιπ Μλαντένοβιτς. «Δε στέκουν τα ποσά που ακούγονται για τον Μλαντένοβιτς. Μιλάμε για έναν παίκτη 29 χρονών που παίζει σε μια μεσαία ομάδα της Πολωνίας (Λέγκια Γκντανσκ). Η ΑΕΚ δίνει 500-600 χιλ. ευρώ μαζί για τα συμβόλαια των Λόπες και Χουλτ. Πιστεύω πως έχει ασχοληθεί ο Ίβιτς, αλλά δεν βλέπω να προχωρά το θέμα. Αν μπορείς να κρατήσεις τον Χουλτ με κάτω από 300 χιλιάδες, δεν έχει νόημα να δώσεις τα διπλά για να πάρεις έναν άλλον παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x