Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν δεν μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία, τι να κάνει η ΑΕΚ;»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποτρέψει επεισόδια, αλλά και πάλι κινδυνεύει με τιμωρία έδρας, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο της ευθύνης της για να διασφαλίσει την ηρεμία στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά οι συμπλοκές εκτός ΟΑΚΑ με την αστυνομία απειλούν την ομάδα με τιμωρία έδρας.

«Δυστυχώς η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία έδρας. Τα επεισόδια γίνονται από μια ομάδα που κάνει διαρκή επεισόδια με την αστυνομία. Είναι καθαρά μια βεντέτα. Έχουμε δει αντίστοιχα πράγματα από οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Αν δεν μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία, η ΠΑΕ τι μπορεί να κάνει; Η ατμόσφαιρα χθες ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το χθεσινό 0-0 σχολίασε: «Η ΑΕΚ είχε απέναντί της μια καλύτερη ομάδα και πρέπει να κοιτάξει και η ίδια πώς θα γίνει καλύτερη».

Όσο για τις υποθέσεις Αραούχο και Ολιβέιρα; «Ο Αραούχο αυτή τη στιγμή πιστεύει πως θα έρθει στην ΑΕΚ. Δεν είναι κάτι βέβαιο, θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα. Η πλευρά του παίκτη ασκεί πίεση να γίνει η μεταγραφή και είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ έχει βρει άκρη με την διοίκηση της Λας Πάλμας. Όλες τις προηγούμενες είτε δεν το συζητούσαν, είτε ζητούσαν τρελά πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για Ολιβέιρα. Μένει αυτή η εβδομάδα για να δούμε αν η Γουλβς θα επιστρέψει. Ούτε με τον παίκτη έχει γίνει κάποια νέα συζήτηση. Ο Μακ έχει προταθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x