Κύπελλο Ελλάδας

Κετσετζόγλου: «Αν παίξει έτσι η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα θα χάσει από τον Ολυμπιακό»

Με διαφορετικό πλάνο πρέπει να παρουσιαστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αναφερόμενος στο χθεσινό 0-0 στο Φάληρο.

Η ΑΕΚ έφυγε με το 0-0 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για προημιτελικά του Κυπέλλου και τώρα καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει την πρόκριση για τους «4».

Ωστόσο, ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η απόδοση της Ένωσης δεν ήταν καλή και πως στο επόμενο ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Φεβρουαρίου για τη Super League, θα πρέπει να παρουσιάσει διαφορετικό πλάνο ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Δεν έκανε ευκαιρία, δεν κράτησε την μπάλα», σχολίασε και πρόσθεσε: «Ήταν δύο ταλαίπωροι (σ.σ. Λιβάγια-Αραούχο) μπροστά και δεν έφθανε σε αυτούς η μπάλα».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Βράνιες, που έμεινε εκτός αποστολής, επεσήμανε: «Πρέπει να λυθεί το θέμα, να γίνει συζήτηση. Θα πληρώσει πρόστιμο και έχει επιστρέψει στην ομάδα έπειτα από απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x