Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αυτή ήταν η πρόταση της Γουλβς για Ολιβέιρα, δεν κάνει πίσω για τη ρήτρα η ΑΕΚ»

Στο φλερτ της Γουλβς με τον Ολιβέιρα αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αναλύοντας τα δεδομένα της υπόθεσης. Τι είπε για τον Τάνκοβιτς.

Περί Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς και ραντεβού των Big 4 με FIFA-UEFA…

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην «κρούση» της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ κοιτάζει την αγορά για επιθετικό.

«Στα 4,5 εκατομμύρια έφτασε η Γουλβς. Η ΑΕΚ θέλει το ποσό της ρήτρας. Μπορεί να έχουν άλλο παίκτη υπόψη για τα 6,5 εκατ. ευρώ. Ήδη κοιτάει για φορ, διότι και να μην γίνει κάτι τώρα μπορεί να γίνει το καλοκαίρι», ανέφερε και σχολίασε ότι η Ένωση θα προτιμούσε να γίνει κάτι το καλοκαίρι και όχι τώρα. «Αν δεν έμπαινε η ρήτρα δεν θα υπέγραφε ο Ολιβέιρα το περασμένο καλοκαίρι. Είχε ξεκινήσει από τα 5 το θέμα με τη ρήτρα και η ΑΕΚ το πήγε στα 6,5 εκατ. Δεν θα κάνει πίσω για τη ρήτρα. Θα πάει για ό,τι καλύτερο βρει και που θα πλησιάσει σε αυτό το επίπεδο αν φύγει ο Ολιβέιρα».

Για τον αντικαταστάτη του παράλληλα, ανέφερε: «Παρότι θεωρώ καλύτερο τον Ολιβέιρα, ο Αραούχο είναι η μεγάλη μου… καψούρα».

Επιπλέον, για το θέμα του Τάνκοβιτς επεσήμανε ότι έχει προχωρήσει αρκετά η υπόθεση και πως αναμένεται να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά τον στόπερ, επεσήμανε ότι αν δεν βρεθεί ο αριστεροπόδαρος αμυντικός με τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής, θα πορευτεί η ΑΕΚ με τους παίκτες που έχει έως το καλοκαίρι.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αυριανή συνάντηση του Big 4 με FIFA-UEFA...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x