Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Επείγεται για αλλαγή προπονητή η ΑΕΚ, όλοι θέλουν Μιλόγεβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως είναι αναγκαία μια αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, ακόμη κι αν είναι ένας ακόμη υπηρεσιακός μέχρι να έρθει ο… μόνιμος.

Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ.

«Η λογική και η πληροφόρηση λέει πως η ΑΕΚ θα αλλάξει άμεσα προπονητή. Η κατάσταση είναι επείγουσα. Αν η ομάδα πάει έτσι στην Κρήτη, θα χάσει από τον ΟΦΗ και μπορεί να φάει και πολλά γκολ. Θα ήταν ιδανικό να βγάλει ο Κωστένογλου την σεζόν, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε. Η ΑΕΚ έχασε με τις επιλογές του προπονητή το ματς από τον Παναθηναϊκό και θα έχανε και χθες αν δεν έκανε την βλακεία ο Ιντέγε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και την ΑΕΚ έσωσε ο Μπάρκας», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα Κάναντι για την ΑΕΚ. Δεν είναι και συμπαθής στην ομάδα με τις γραφικότητες που έλεγε πέρσι. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έρθει ο Βλάνταν Ίβιτς. Αντίθετα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι η επιλογή που ήθελαν όλοι. Αν αγνοήσει τις προτάσεις που έχει, σίγουρα είναι η πρώτη επιλογή. Όμως δεν είναι ένας προπονητής που μπορεί να φύγει τώρα από τον Αστέρα. Για τον Δέλλα το βλέπω δύσκολο. Πάντως στη φάση που είναι τώρα η ΑΕΚ, κάλλιστα μπορεί να πάει σε έναν υπηρεσιακό προπονητή ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x