Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει κερδίσει τους παίκτες ο Καρέρα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα υπηρετώντας το πλάνο του.

Αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα και την δουλειά του χαρακτήρισε τη βελτίωση της ομάδας ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Όλοι υπηρέτησαν το πλάνο που υπήρχε, ακόμη και όσοι δεν ήταν σε καλή μέρα, όπως ο Βέρντε. Αυτό είναι το παν σε μια ομάδα. Ο προπονητής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών στην ΑΕΚ μετά από καιρό, από την περίοδο του Χιμένεθ. Ο Λιβάγια είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επιπλέον ο Καρέρα αξιοποιεί όλους τους παίκτες», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για το υπέροχο γκολ του Σέρχιο Αραούχο; «Το έκανε να μοιάζει εύκολο το γκολ που πέτυχε, αλλά δεν είναι καθόλου. Ο ρόλος του ήταν κάπως άχαρος στο ματς, γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ κλειστά», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε την παρουσία φίλων της ΑΕΚ στην υπό κατασκευή «Αγια-Σοφιά» πριν το χθεσινό ντέρμπι: «Η ακουστική είναι απίστευτη. Με 200 άτομα μέσα, νόμιζες ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x