Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως μείνουν εκτός 11αδας Μπακάκης και Γαλανόπουλος»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τις σκέψεις του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πάρουν ανάσες δύο παίκτες που επιβαρύνθηκαν από τις εθνικές ομάδες στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

«Πιστεύω πως ο Ουζουνίδης θα πάει στα σίγουρα. Ίσως ο Γκάλο να παίξει δεξί μπακ αντί του Μπακάκη που είχε και τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλος είναι το πιθανότερο δίδυμο για στόπερ, στο κέντρο ο Σιμόες είναι σίγουρος, αλλά ίσως ο Γαλανόπουλος μείνει εκτός γιατί είχε παίξει δύο ματς με τις Ελπίδες. Μήπως δούμε κανέναν Μοράν… Πιστεύω πως τον Πόνσε θα τον κρατήσει για Μπάγερν και θα δούμε τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Ο Μπακασέτας θα παίξει στα άκρα και είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή ο Μπογέ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το γήπεδο. «Το θέμα της υπογειοποίησης προχωρά ομαλά. Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την κυβέρνηση και την κα. Δούρου. Έχει αρχίσει να κατασκευάζεται το στέγαστρο που εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί μέχρι το Μάιο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x