Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο συνιστούν αλλοίωση αποτελέσματος αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι καθαρό επιθετικό φάουλ, παρότι το PAOK TV εξαφάνισε τα ριπλέι. Όταν βρήκαμε τη φάση, επιβεβαιώσαμε ακριβώς αυτό. Ο Σφιντέρσκι σπρώχνει τον Βράνιες, την ώρα που εκείνος πάει να διώξει την μπάλα που μπαίνει στην περιοχή. Η φάση με τον Καμαρά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ίδια, ο Καμαρά διώχνει πρώτα την μπάλα και μετά χτυπάει τον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Τι ψάχνουμε, έπρεπε να διαμαρτυρηθεί ενώ παίζεται η φάση; Υπάρχει και πέναλτι για την ΑΕΚ, αφού ο Βαρέλα κρατάει τον Κρίστιτσιτς. Για εμένα το αποτέλεσμα έχει αλλοιωθεί».

Όσον αφορά τη φάση με τον Κρίστιτσιτς, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπογράμμισε: «Χθες ο Κρίστιτσιτς έχει 100% στον έλεγχό του την μπάλα, περνάει ο Βαρέλα το πόδι του μέσα από τα πόδια του. Προηγουμένως η μπάλα πηγαίνει στο χέρι του Βαρέλα, που δεν είναι σε φυσική θέση και σύμφωνα με το νέο κανονισμό είναι πέναλτι. Η απόσταση δεν παίζει ρόλο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x