Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να διεκδικήσει η ΑΕΚ την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

Η εξαιρετική κατάσταση της ΑΕΚ και οι απώλειες του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι κάνουν τον Κώστα Κετσετζόγλου να πιστεύει πως η «Ένωση» είναι ικανή να υπερκαλύψει το -8 που τη χωρίζει από την δεύτερη θέση.

«Από τη στιγμή που υπάρχει μια διαφορά οκτώ βαθμών, υπάρχουν δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και συνολικά δέκα ματς στα playoffs, η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί από την ΑΕΚ. Ειδικά απέναντι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, που δείχνει ότι δεν είναι καλά και φαίνεται να έχει και εσωτερικά προβλήματα. Θα πρέπει πάντως να κάνει υπέρβαση η ΑΕΚ, αλλά στα playoffs θα μπει κοιτάζοντας την δεύτερη θέση γιατί την τρίτη δεν τη χάνει», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει ταυτότητα και δείχνει να πηγαίνει σε πολύ καλή κατάσταση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Έχει ένταση, αλληλοκάλυψη και ομαδικότητα. Χθες με τόσες απουσίες και πάλι δεν φάνηκαν τα προβλήματα, Η ομάδα προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις και με διαφορετικές διατάξεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x