Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Όχι απίθανο να ψάξει τρόπο να κρατήσει Μπογέ η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην πιθανότητα η ΑΕΚ να προσπαθήσει να κρατήσει τον Λούκας Μπογέ.

Διόλου απίθανο θεωρεί ο Κώστας Κετσετζόγλου η ΑΕΚ να προσπαθήσει να βρει φόρμουλα για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Λούκας Μπογέ, εφόσον ο Αργεντινός συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.

«Πιστεύω πως ο Μπογέ θα ξεκινήσει στη Λαμία. Αν συνεχίσει έτσι θα είναι και στον τελικό. Είναι ένας παίκτης επιπέδου ΑΕΚ, άσχετα αν είχε και τις ατυχίες του, αρχικά με τον τραυματισμούς. Δεν μπόρεσε όλη τη χρονιά να βρει ρυθμό και να δει η ομάδα τι μπορεί να προσφέρει. Με τον ερχομό του Χιμένεθ ο Μπογέ σιγά-σιγά παίρνει φόρα. Είναι ένας παίκτης που σε εξιτάρει, έχει πολύ καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να ψάξει να βρει έναν τρόπο η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Όχι φυσικά πληρώνοντας 6 εκατ. ευρώ για αγορά. Ίσως επειδή δεν πήγε τόσο καλά, όπως ο Πόνσε, να έχει πιο ρεαλιστικές πιθανότητες», επισήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου τονίζοντας πως δεν θα το έκανε αν δεν υπήρχε η εκτίμηση πως θα εκλεγεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x