Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Αισιοδοξία για Αραούχο»

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το ζήτημα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, όπως μετέδωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM, με τους ανθρώπους της Ένωσης να παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου, σήμερα (28/8) είναι αρκετά πιθανό η Λας Πάλμας να αποκτήσει επιθετικό (με τον Λοΐκ Ρεμί να φαντάζει ως φαβορί), κάτι που θα δρομολογήσει εξελίξεις και στην υπόθεση του Αργεντίνου.

Η πρόταση της ΑΕΚ προς την ισπανική ομάδα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ και προβλέπει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για την φετινή σεζόν αλλά και την ύπαρξη οψιόν αγοράς για το 50% των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Εκτός του Αραούχο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, λόγω της επέμβασης που θα υποβληθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο ένα μήνα, εξετάζουν και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να βρεθεί παίκτης που θα είναι αγωνιστικά έτοιμος και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ήδη έχει καταρτιστεί μία λίστα με ονόματα ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής με την μορφή δανεισμού.

Τέλος οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού της «Ένωσης» σκέφτονται την απόκτηση ενός μέσου ο οποίος θα έχει περισσότερο δημιουργικά χαρακτηριστικά. Ένας τέτοιος είναι ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και το ζήτημα του παραμένει ανοικτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x