Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι θα κατέβει η ΑΕΚ στη Ξάνθη»

Με δίδυμο Βράνιες-Γιόχανσον στο κέντρο της άμυνας θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν την ομάδα του απέναντι στην Ξάνθη, ο Μανόλο Χιμένεθ. Πιθανότητες να παίξει έχει και ο Λόπες.

Με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στη Ξάνθη, με τον Μανόλο Χιμένεθ να προβληματίζεται για τους παίκτες που θα παρατάξει στο κέντρο της άμυνας, αφού οι απουσίες για την «Ένωση» είναι πολλές στη συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Βράνιες δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα, έχοντας παρτενέρ του στα στόπερ τον Γιόχανσον, παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός είναι κουρασμένος από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Από εκεί και πέρα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου, υπάρχουν πιθανότητες να παίξει και ο Λόπες που είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως, δεν θα πάει σε πειραματισμούς, όπως έγινε κόντρα στον Αστέρα και ετοιμάζει όλα του τα όπλα, με τους Λάζαρο, Μάνταλο, Αραούχο και Λιβάγια να προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x