Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Καμία πρόταση για Βράνιες, δεν έχει ρήτρα, αλλά…»

Ενδιαφέρον… ίσως, αλλά πρόταση δεν υπάρχει από την Κρίσταλ Πάλας για τον Βράνιες, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κ. Κετσετζόγλου. «Δεν υπάρχει ρήτρα, το συζητά μόνο για μεγάλη πρόταση η ΑΕΚ», είπε.

Δημοσίευμα της Mirror σήμανε… συναγερμό αναφέροντας πως ο Όγκνιεν Βράνιες είναι στο στόχαστρο της Κρίσταλ Πάλας και πως έχει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν έχει έρθει κάποια πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βόσνιο αμυντικό, καθώς και πως δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που λήγει το 2019. Πρόσθεσε, δε, πως η «Ένωση» θα συζητούσε πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα χρήματα που θα έπρεπε να προσφερθούν για τον Βράνιες θα έπρεπε να είναι πολλά (5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον), μιας και πρόκειται για βασικό παίκτη. Επίσης, έκανε γνωστό πως πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βράνιες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τη μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ τονίζοντας πως δεν περιμένει τον Ούγκο Αλμέιδα να παίξει βασικός και πως το πιθανότερο είναι να παραταχθεί ενισχυμένο κέντρο.

Τέλος, επισήμανε πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει σίγουρα σε απόκτηση σέντερ φορ, με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι πάντα στα υπόψη (αν αποκτήσει άλλον επιθετικό η Λας Πάλμας, μπορεί να γίνει ξανά διαθέσιμος) και κάποιες άλλες έτοιμες λύσεις stand by. Για τον Παναγιώτη Κονέ, δε, είπε πως είναι σε συνάρτηση με την υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον που θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x