Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Χιμένεθ θα φάει το κεφάλι του αν θεωρεί αλλαγή τον Λιβάγια»

Στο γεγονός ότι επέλεξε να αφήσει εκτός 11άδας τον Μάρκο Λιβάγια, παρά το γεγονός ότι είναι βαρόμετρο για την ΑΕΚ, στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας για τις επιλογές Χιμένεθ.

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά εκτός από το αποτέλεσμα προβλημάτισαν οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ και το εκτενές rotation.

Σε ένα ματς που η «Ένωση» ήθελε τη νίκη για να εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό της βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού και το ΠΑΟΚ, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αλλάξει πλάνο και πρόσωπα και αυτό του στοίχησε.

Μάλιστα, δεν φαίνεται, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM και ο Κώστας Κετσετζόγλου, να υπάρχει λογική στο ότι δεν ξεκίνησε ο Λιβάγια. Ο Κροάτης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στα τελευταία ματς και ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός ματς όπως το χθεσινό. Όπως και με τον Ολυμπιακό, έτσι και χθες δεν ξεκίνησε και τίθεται θέμα για το αν ο Χιμένεθ τον λογίζει ως βασικό ή ως αλλαγή... πολυτελείας.

Αν συμβαίνει το δεύτερο, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο Ισπανός τεχνικός, ίσως να έχει πρόβλημα στη συνέχεια, αφού ο παίκτης είναι ίσως ότι ποιοτικότερο διαθέτει στο ρόστερ της η ΑΕΚ φέτος.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x