Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το θέμα των στημένων ξεκινάει από τον Χιμένεθ, μοιραίος σε δύο φάσεις ο Λάζαρος»

Τα όσα έγιναν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ στην ήττα της ΑΕΚ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για Χιμένεθ, Ανέστη, τις στημένες φάσεις και τον Λάζαρο.

Η ΑΕΚ είχε ένα κακό βράδυ την Τρίτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 2-0 των Ρώσων είναι ουσιαστικά εκτός συνέχειας Champions League.

Τα κακώς κείμενα των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στάθηκε στις στημένες φάσεις που τους πλήγωσαν και τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα ξεκινάει από τον προπονητή (εν προκειμένω στον Μανόλο Χιμένεθ) και περνάει στους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Γιάννη Ανέστη, που όπως είπε, δεν έχει σημειώσει πρόοδο από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης και επεσήμανε ότι έχουν γίνει πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά όχι στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. «Όποιος τερματοφύλακας έρχεται στην ομάδα παραμένει στάσιμος ή γίνεται χειρότερος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε και για την απόδοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που βρέθηκε φάτσα με τον Ακινφέεφ στο 19’, αλλά αδράνησε και «κλώτσησε» μεγάλη ευκαιρία, ενώ το ένα από τα δύο τέρματα που δέχθηκε η ΑΕΚ προήλθε από κόρνερ που παραχώρησε πολύ εύκολα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x