Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη»! (video)

Το ταχύτερο δυνατό, δήλωσε ο Κετσπάγια πως επιθυμεί να κλείσει το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, στην «πρώτη» της Ένωσης στα Σπάτα. «Πρωταρχικός στόχος, η είσοδος στους ομίλους του Europa», τόνισε!

«Είχα την τύχη να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Αυτό που θέλω είναι, στο τέλος της χρονιάς, να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν πολύ γρήγορα και δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο», είπε αρχικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, στους δημοσιογράφους, λίγο πριν ξεκινήσει, το Σάββατο (25/6), η «πρώτη» της Ένωσης, στα Σπάτα.

Για τον πρωταρχικό στόχο του «δικεφάλου», δήλωσε: «Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει λείψε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους ομίλους του Europa League».

Στη συνέχεια, σημείωσε για το ρόστερ: «Έχουμε κάποιους στόχους και πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο και θεωρώ πως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν. Φέτος, θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Να δείξουμε στον κόσμο αυτά που περιμένει να δει. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε, τόσο το καλύτερο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γεωργιανού τεχνικού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x