Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Θέλω επιθετικό που να βάζει την μπάλα στα δίχτυα»

Έριξε τους τόνους για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός κάλυψε τους υπεύθυνους του σχεδιασμού, ενώ μιλώντας για τον επιθετικό, τόνισε ότι το ενδιαφέρει μόνο να βάζει γκολ

Τους τόνους της συζήτησης σχετικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ θέλησε να ρίξει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη φιλική νίκη επί της Κορόνα Κίελτσε (2-0), ο Γεωργιανός απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, σημειώνοντας ότι οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού δουλεύουν και «ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Πριν εκφράσει, δε, την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο σημερινό ματς και απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θέλει τον επιθετικό που θα αποκτηθεί, απάντησε απλά ότι το μόνο που θέλει είναι «να βάζει την μπάλα στα δίχτυα».


Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια

Για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι: «Καλό είναι ότι οι παίκτες είχαν όρεξη σε όλο το ματς. Με ευχαριστεί ότι κρατούσαμε την μπάλα και την κυκλοφορούσαμε σωστά. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε πιο καλές ομάδες στην Ευρώπη από τη σημερινή αντίπαλο, αλλά αυτή είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Φτιάξαμε ευκαιρίες, κρατήσαμε την μπάλα και σίγουρα ήμασταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή λειτουργία και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να βλέπω ομάδα και όχι να βασιζόμαστε σε 1-2 παίκτες».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν θέλω να λέμε τα ίδια. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Αν θα είναι νωρίς ή αργά θα το δούμε. Εμείς κοιτάμε πως είμαστε τώρα και προετοιμαζόμαστε για τα ευρωπαϊκά ματς. Ό,τι και να λέμε δεν θα αλλάξει κάτι. Αν θες έναν καλό ποδοσφαιριστή, πολλές φορές πρέπει να περιμένεις. Δουλεύουν οι άνθρωποι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και βλέπουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπακασέτα σε τρεις διαφορετικές θέσεις και την καλή απόδοση της ομάδας, παρά τις αλλαγές: «Μου αρέσει να έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πάνω από μια θέση. Στο πρώτο ημίχρονο με ικανοποιεί ότι είχαμε ευκαιρίες, παρόλο που δεν σκοράραμε. Και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο. Παρόλο που άλλαξαν 11 παίκτες, παίξαμε το ίδιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και βλέπουμε το επόμενο ματς. Είναι καλό ότι έχουμε φιλικά, πρέπει να δουλεύουμε και σε παιχνίδια, πέρα από τις προπονήσεις».

Για την παρουσία πολλών Ελλήνων στην ενδεκάδα και την προσθήκη του Ντίας: «Σίγουρα είναι ευχάριστο για τον κόσμο να υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα, αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία. Έχουν αλλάξει τα πράγματα σε όλη την Ευρώπη. Όποιος είναι καλύτερος, θα παίξει. Σίγουρα θέλουμε Έλληνες παίκτες, αλλά θα πρέπει να είναι οι καλύτεροι για να παίζουνε. Ούτε αν είναι νέος ή παλιός μετράει. Όποιος αξίζει θα παίζει. Θα ξεκινήσει κι αυτός προετοιμασία (σ.σ. Ντίας) και ελπίζω να είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά ματς».

Για τον τύπο επιθετικό που θα ήθελε να αποκτηθεί: «Αυτός που βάζει γκολ. Με ενδιαφέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x