Super League 2

Μετά τον Τζεμπούρ, «βόμβα» και με Μπουγκερά ο Άρης!

Αλγερινή παρέα θα έχει ο Τζεμπούρ στον Άρη! Οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό, Ματζίντ Μπουγκερά, που έχει κάνει αξιόλογη καριέρα σε Αγγλία και Ρέιντζερς!

Ασταμάτητος μεταγραφικά ο Άρης που φτιάχνει ρόστερ για Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να περάσει… αέρα φέτος από τη Football League!

Την ώρα, λοιπόν, που απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, οι κίτρινοι φέρνουν έναν πολύπειρο συμπατριώτη του για… παρέα!

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ματζίντ Μπουγκερά, τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο τα μετόπισθεν.

Οι δύο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και ουσιαστικά ο Αλγερινός στόπερ θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του Άρη.

Ο Μπουγκερά είναι 70 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του και μάλιστα το 2014 φορούσε το περιβραχιόνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Έφτιαξε το όνομά του στην Αγγλία, καθώς από το 2006 ως το 2008 αγωνίστηκε σε Κρου, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Τσάρλτον. Οι εμφανίσεις του εκεί, άνοιξαν το δρόμο για την μεταγραφή στην Ρέιντζερς, την φανέλα της οποίας φόρεσε μέχρι το 2011. Στους Σκωτσέζους ήταν βασικός και αναντικατάστατος και σάρωσε στους τίτλους με 3 πρωτάθλημα, 2 Λιγκ Καπ, 1 Κύπελλο, ενώ φυσικά μέτρησε συμμετοχές και σε Champions League.

Πριν πέντε χρόνια, στρώθηκαν στα πόδια του… πετροδόλαρα, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Λεκβίγια, εκεί όπου «άραξε» ως το 2014. Στη συνέχεια πήγε στην Αλ Φουραΐχ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιρατών, με την οποία αγωνιζόταν ως τον περασμένο Μάιο. Η μεταγραφή του στον Άρη είναι «τελειωμένη» και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα κίτρινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x