Αγγλία

Κι άλλο… νταμπλ η Τσέλσι

Μετά το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι πανηγυρίζει την ανάδειξη του Ζοσέ Μουρίνιο και του Εντέν Αζάρ σε κορυφαίο προπονητή και παίκτη αντίστοιχα της σεζόν στο Νησί.

Συνεχίζει να μαζεύει «παράσημα» η Τσέλσι. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ, οι «μπλε» είδαν δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής τους πορείας να επιβραβεύονται για τη δουλειά τους.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής και ο Εντέν Αζάρ κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, στην ψηφοφορία που έγινε από ένα πάνελ αποτελούμενο από παλαίμαχους παίκτες, δημοσιογράφους και μετόχους.

Συνυποψήφιοι του Μουρίνιο ήταν οι Ρόναλντ Κούμαν (Σαουθάμπτον), Γκάρι Μονκ (Σουόνσι), Νάιτζελ Πίρσον (Λέστερ) και Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), όχι όμως και ο Λουίς Φαν Χάαλ (Μαν. Γιουνάιτεντ), ενώ πέραν του Αζάρ στη λίστα ήταν επίσης οι Τζον Τέρι, Σεσκ Φάμπρεγας, Νεμάνια Μάτιτς (Τσέλσι), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χάρι Κέιν (Τότεναμ) και Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ).

Ο Πορτογάλος προπονητής παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη φορά σ την καριέρα του, ενώ για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, που φέτος είχε 14 γκολ και 8 ασίστ, είναι η πρώτη του σχετική τιμητική διάκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x