Europa League

Κι άλλο… ρεζιλίκι για την Ίντερ

Νέο «χαστούκι» για την Ίντερ που μετά την ήττα από την Χάποελ Μπερ Σεβά, έχασε 3-1 στην Πράγα από τη Σπάρτα και σε συνδυασμό με το 0-0 των Ισραηλινών με τη Σαουθάμπτον έμεινε τελευταία στον 11ο όμιλο.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» αν και συμμετέχουν σε έναν όμιλο που θεωρούνταν φαβορί, παραμένουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Δύο εβδομάδες μετά την εντός έδρας ήττα από την Χάποελ Μπερ Σέβα, ήρθε νέο χαστούκι, αυτή τη φορά από τη Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι έπιασαν στον ύπνο τους Ιταλούς και με δύο γκολ του Κάντλετς, μέσα σε 25 λεπτά πήραν σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη. Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις της ομάδας του Μιλάνου φάνηκαν στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Ενώ ο Παλάσιο κατάφερε να μειώσει στο 71’, λίγο αργότερα ο Ρανόκια «κρέμασε» την ομάδα του κάνοντας φάουλ που σήμανε ταυτόχρονα την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τη λήξη του αγώνα, καθώς με απευθείας εκτέλεση ο Χόλεκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Την ίδια ώρα στο Ισραήλ κοντράρονταν οι δύο ομάδες που προέρχονταν από νίκες την 1η αγωνιστική, δηλαδή Χάποελ Μπερ Σεβά και Σαουθάμπτον έμεναν στο 0-0, αποτέλεσμα το οποίο φαντάζει δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο σκληροτράχηλοι είναι καθώς έμειναν αήττητοι σε έκτο σερί ματς στο γήπεδό τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Έτσι, πήραν από ένα βαθμό και παρέμειναν «χεράκι-χεράκι» στην κορυφή του 11ου ομίλου, ο οποίος ωστόσο είναι ανοιχτός σε όλα…

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σπάρτα Πράγας-Ίντερ 3-1
(7’, 25’ Κάντλετς, 76’ Χόλεκ – 71’ Παλάσιο)

Χάποελ Μπερ Σεβά-Σαουθάμπτον 0-0

Η βαθμολογία:

Σαουθάμπτον 4
Χάποελ Μπερ Σεβά 4
Σπάρτα Πράγας 1
Ίντερ 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Χάποελ Μπερ Σεβά-Σπάρτα Πράγας
Ίντερ-Σαουθάμπτον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x