Stoiximan Super League

Κι όμως, υπάρχει κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς και καλούς λόγους να θέλει νίκη απόψε κόντρα στον Πανθρακικό. Ευκαιρία σε Γιαννακόπουλο από Στραματσόνι, που «ξεπάγωσε» τον Καλτσά.

Η απογοητευτική κανονική περίοδος ολοκληρώνεται απόψε για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανθρακικό (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FΜ 94,6 και sport-fm.gr). Η αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής μπορεί να αντιμετωπίζεται από κάποιους ως αδιάφορη, αλλά οι «πράσινοι» έχουν πολλά κίνητρα για να κερδίσουν.

Η νίκη είναι αναγκαία πρωτίστως για να μπει ο Παναθηναϊκός με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα playoffs (κάτι που θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων, αλλά και από εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις). Από εκεί κι έπειτα, οι «πράσινοι» θέλουν τη ρεβάνς απέναντι στον Πανθρακικό μετά την ήττα τους στην Κομοτηνή, ενώ-τέλος-θέλουν να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους με μια πειστική εμφάνιση και με καλό ποδόσφαιρο, μετά τις τόσες απογοητεύσεις φέτος.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Πράνιτς και Πέτριτς, οι τραυματίες Αμπέντ και Κουτρουμπής, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Ζέκα (είχε πάρει άδεια και επέστρεψε χθες, αλλά παίρνει ανάσες εν όψει playoffs), Στιλ, Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης και Εσιέν.

Πρόθεση του Ιταλού προπονητή είναι να δώσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στον Νίκο Γιαννακόπουλο, που δεν έχει καμία συμμετοχή φέτος, ενώ στην αποστολή μετά από αρκετά παιχνίδια επιστρέφει ο Καλτσάς. Νάνο και Μέστο θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τους Τελάντερ και Σάντσεθ στόπερ (αουτσάιντερ ο Μολέδο), Λουντ, Λαγός και Εβαντζελίστα θα είναι στο κέντρο, με τον Βιγιαφάνιες σε πιο ελεύθερο ρόλο και επιθετικό δίδυμο τους Λέτο και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Οδ. Βλαχοδήμος, Κότσαρης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Καλτσάς, Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Μαμούτε και Μολέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x