Γ' Εθνική

Κιάσσος: «Φοβερό μείγμα στον ΟΦΗ»

Τα στοιχεία που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις ελπίδες του ΟΦΗ για άνοδο, αλλά και το… μυστικό που τον κρατάει στα γήπεδα παρότι έκλεισε τα 40 έτη μοιράστηκε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κιάσσος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:
Για το αν έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο με το πέρασμα των χρόνων: «Η διαφορά έρχεται μέσα από την αγάπη και τη δίψα γι’ αυτό που κάνεις. Αν υπήρξε στιγμή που θα σκεφτόμουν πως κουράστηκα, θα είχα σταματήσει. Έχω μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει και το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί σύντομα θα σταματήσω. Αυτό μου βγάζει μεγαλύτερη διάθεση. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που με έκανε γνωστό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν μπαίνω στο γήπεδο νιώθω μικρό παιδί».

Για το ότι στο τελευταίο ματς αγωνίστηκε ως μπακ και δεξιά και αριστερά: «Όλα είναι τρόπος ζωής, το πώς προσέχεις και προσεγγίζεις σ’ αυτό που κάνεις. Ισχύει και για τους νέους σε ηλικία παίκτες. Για να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, πρέπει να θυσιάσεις άλλα. Άλλοι στην ηλικία μου έχουν οικογένεια, εγώ παίζω ακόμα ποδόσφαιρο. Αφήνω πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου για να παίζω ακόμα. Είναι να το έχεις μέσα σου».

Για τη μάχη με το Φωστήρα για την άνοδο: «Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ, η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε το ίδιο. Δεν υπάρχουν μαθηματικά σενάρια, λόγω τιμωριών κλπ. Μένει ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Φωστήρα και άλλα δέκα παιχνίδια. Εμάς δεν μας απασχολεί κανένας άλλος. Τα παιχνίδια στην έδρα μας θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα. Η έδρα μας είναι ένα απ’ τα δυνατά μας όπλα».

Για τη συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια: «Ήταν μεγάλη τύχη να τον έχω και συμπαίκτη. Το πιο βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει απίστευτες γνώσεις, διαβάζει τον αντίπαλο. Είναι τρομερός γνώστης του ποδοσφαίρου. Παίζει μεγάλη σημασία η διαχείριση και η προσέγγιση στους παίκτης, το τι θα τους περάσεις. Το κεφάλι μιας ομάδας είναι ο προπονητής, γι’ αυτό πρέπει να έχει ισχυρή προσωπικότητα. Αυτός το έχει στον μέγιστο βαθμό και έχει φτιαχτεί ένα καλό μείγμα. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, με μέταλλο, με πολύ κόσμο και έναν τέτοιο προπονητή».

Για την προσθήκη παικτών: «Όλοι στέκονται στους παίκτες που ήρθαν, αλλά Υπήρχαν ήδη πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ. Στην πορεία κόλλησαν πολλά καλά κομμάτια που έλειπαν και βγαίνει αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα τώρα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βγαίνει ακόμα καλύτερα».

Για την επίθεση του ΟΦΗ: «Για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε μπροστά παίκτες όπως τον Πόποβιτς και τον Περογαμβράκη. Εκτός από ισχυρές προσωπικότητες είναι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Αποτελούν πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Στα τελευταία επτά ματς τουλάχιστον, που η ομάδα έχει αλλάξει, πετυχαίνουν 7-8 παίκτες γκολ, δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο. Είναι ένα ακόμα δυνατό μας στοιχείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x