Euro 2016

Κιελίνι: «Πλεονέκτημα το ροτέισον στον προηγούμενο αγώνα»

Την πίστη ότι το ροτέισον που έγινε στον τρίτο αγώνα της Ιταλίας στο Euro 2016 θα αποτελέσει πλεονέκτημα στο παιχνίδι της με την Ισπανία εξέφρασε ο Κιελίνι.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα θα έχει η Ιταλία απέναντι στην Ισπανία στο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Την ξεκούραση!

Αυτό υποστήριξε ο Κιελίνι σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης με τους Ισπανούς. Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός υπογράμμισε ότι σημαντικό στοιχείο στην Ιταλία και σε τέτοια παιχνίδια είναι η ένταση και σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά το γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες στο τρίτο παιχνίδι της ομάδας.

«Έχουμε ξεκουράσει αρκετούς παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι, άρα αυτό μπορεί να αποτελέσει αβαντάζ για εμάς», ανέφερε και συνέχισε:

«Η στατιστική δίνει ότι η ομάδα μας είναι εκείνη που έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Μια ομάδα σας και τη δική μας χρειάζεται μεγάλη ένταση και πρέσινγκ, αυτό είναι το μυστικό μας, για να μην επιτρέπουμε πολλές ευκαιρίες να γίνονται στην εστία μας», τόνισε.

Ο Ιταλός αμυντικός κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα – έκπληξη της Ισπανίας από την Κροατία.

«Θα είχε τερματίσει την πρώτη θέση του ομίλου με 9 πόντους εάν δεν είχαν κάνει κάποια λάθη στο παιχνίδι με την Κροατία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικοί αλλά η Κροατία κατάφερε να μείνει στο ματς, και να πιστεύει ότι μπορεί να αντιδράσει όπως και έκανε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x