Euro 2024

Κινδυνεύει να χάσει και πολλά εκατομμύρια η Αργεντινή...

Μπροστά στο πρεστίζ και την υστεροφημία της Αργεντινής, «τύφλα» να έχουν τα εκατομμύρια, ωστόσο η ομοσπονδία της χώρας κινδυνεύει πέραν από το εισιτήριο για Ρωσία να χάσει και ένα... τσουβάλι χρήματα.

Ίσως να 'ναι και το τελευταίο πράγμα που θα απασχολήσει τους Αργεντινούς...

Γιατί τι σημασία έχουν τα χρήματα αν... κοτζάμ «αλμπισελέστε» μείνει εκτός τελικής φάσης του Μουντιάλ (που θα συμβεί αν δεν νικήσει τον Ισημερινό);

Όπως και να έχει, όμως, το ποσό είναι πολύ μεγάλο και στην ομοσπονδία της χώρας δεν θέλουν να σκέφτονται επ' ουδενί πως θα έχουν τόσο σοβαρή ζημία, σε ένα τέτοιο ντροπιαστικό ενδεχόμενο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Αργεντινή κινδυνεύει να πετάξει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια! 12 από τη μη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων κι άλλα 8 από χορηγούς που δεν θα ασχοληθούν με την παρέα του Μέσι. Και αυτά τα χρήματα είναι απλώς με την παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας, διότι αν τυχόν προκριθεί και κάνει πορεία, τότε τα νούμερα... ζαλίζουν. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αμειφθεί με 50 εκατ. δολάρια, ο δεύτερος με 40, ο τρίτος με 30 και ο τέταρτος με 25 «χαρτιά».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως πέραν του πρεστίζ, «παίζονται» κι άλλα πράγματα για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης δίνει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σύγχρονης ιστορίας της...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x