Stoiximan Super League

Κίνδυνος για ΑΕΚ λόγω Ντίας! (audio)

Η ΑΕΚ παραμένει εγκλωβισμένη στη διαμάχη του Χόρχε Περέιρα Ντίας με την Τζοχόρ και αν δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα, υπάρχει κίνδυνος καταγγελίας από τους Μαλαισιανούς και κυρώσεων από τη FIFA.

Μια διαφορετική διάσταση του σίριαλ της μεταγραφής του Χόρχε Περέιρα Ντίας έδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ περιμένει εδώ και καιρό τη λύση της συνεργασίας του Αργεντινού φορ με την Τζοχόρ, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη συμφωνία μαζί του. Ωστόσο στον παίκτη οφείλονται αρκετά χρήματα (λέγεται πως είναι οφειλές πέντε μηνών και περίπου 500.000 ευρώ) και οι Μαλαισιανοί δεν δείχνουν διάθεση να τα καταβάλουν.

Οι «κιτρινόμαυροι», που δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν πολύ, φέρονται να διεμήνυσαν στους εκπροσώπους του παίκτη μήπως θα διευκολυνόταν η αποδέσμευση του Ντίας αν συνέβαλε οικονομικά η ΑΕΚ.

Ωστόσο η δυνατότητα παρέμβασης της «Ένωσης» είναι πολύ περιορισμένη, καθώς υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος: μπορεί η Τζοχόρ να θεωρήσει πως η απόφαση του παίκτη να επιζητήσει την ελευθερία του είναι υποκινούμενη από την ΑΕΚ και να προχωρήσει σε καταγγελία στη FIFA, κάτι που μπορεί να επιφέρει ακόμη και απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους!

Πάντως αν η ΑΕΚ δεν έχει αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη πριν μείνει τυπικά ελεύθερος από την Τζοχόρ, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμία κύρωση από τα διεθνή όργανα. Κι ασφαλώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι αφελείς ώστε να υπογράψουν παίκτη που δεν είναι έχει μείνει αποδεδειγμένα ελεύθερος.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x