Stoiximan Super League

Κίνδυνος για τιμωρία έδρας του Παναθηναϊκού εν όψει Ολυμπιακού

Η «καμπάνα» που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για καπνογόνα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για τον Παναθηναϊκό εν όψει των αγώνων με ΠΑΣ και ΑΕΛ για να μην παίξει σε άδεια Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό.

Η τιμωρία της ΑΕΚ με δύο αγωνιστικές για καπνογόνα που… ούτε καν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λειτουργεί σαν προειδοποιητικό «καμπανάκι» και για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη τιμωρηθεί φέτος δύο φορές με πρόστιμο για αντίστοιχα παραπτώματα, στον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, και αν υπάρξει και τρίτο κρούσμα τότε-βάσει του νέου κανονισμού-θα τιμωρηθούν με τιμωρία της έδρας τους (μία ως δύο αγωνιστικών, όπως συγκεκριμένα προβλέπεται).

Αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρεκτραπούν στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ ή (κυρίως) σε αυτόν με την ΑΕΛ που ακολουθεί μετά τη διακοπή, τότε κινδυνεύουν οι «πράσινοι» να δώσουν χωρίς κόσμο το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 28 Οκτωβρίου.

Γίνεται αντιληπτό ότι πέρα από τις αγωνιστικές συνέπειες μιας άδειας Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή έχει ανάγκη και την οικονομική στήριξη από τα εισιτήρια και κάθε τιμωρία έδρας θα είναι «μαχαιριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x