Αγγλία

Κινείται για Αντρέ Γκόμες η Γουέστ Χαμ

Θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η Γουέστ Χαμ, ενόψει και του πολύ κακού ξεκινήματος που έχει κάνει στην Premier League, για αυτό το λόγο επιθυμεί να αποκτήσει τον Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα.

Το πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα φέρνει μεταγραφές για την Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» κινούνται για την απόκτηση του Αντρέ Γκόμες από την Μπαρτσελόνα για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή τους.

Ο Πορτογάλος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Καταλανοί ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν. Η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων κόλλησαν.

Ο 24χρονος μέσος δεν ικανοποίησε τους «μπλαουγκράνα» την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του όπου αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια. Σε συνδυασμό μάλιστα με την πληθώρα παικτών που βρίσκονται στη μεσαία γραμμή της «Μπάρτσα», δύσκολα θα έχει το ρόλο που επιθυμεί.

Η Γουέστ Χαμ βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλά στην ομάδα και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x