Stoiximan Super League

Ραγδαίες οι εξελίξεις για Βιδάλ και φορ στον Ολυμπιακό!

Τρέχουν για να κλείσουν δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Κ.Νικολακόπουλος! Σκληρές διαπραγματεύσεις με την Βαλένθια για τον Βιδάλ, ενώ οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για την απόκτηση φορ.

Τρέχουν για διπλή ενίσχυση στον Ολυμπιακό. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι ερυθρόλευκοι κλείνουν μέχρι το βράδυ δύο παίκτες.

Ο πρώτος είναι ο Νάτσο Βιδάλ. Ο 23χρονος δεξιός μπακ της Βαλένθια, με την οποία οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Οι «νυχτερίδες», όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Βαλένθια, έχουν διαφωνήσει για έναν συγκεκριμένο όρο του δανεισμού όμως οι συζητήσεις συνεχίζονται με προοπτική συμφωνίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο παίκτης βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Μαρθελίνο για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, οι Πειραιώτες φουλάρουν και για την απόκτηση ενός επιθετικού, τον οποίο ζήτησε ο Όσκαρ Γκαρθία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του «εκλεκτού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x