Αγγλία

Κινείται για Έβανς η Άρσεναλ

Για την περίπτωση του Τζόνι Έβανς από τη Γουέστ Μπρομ αναμένεται να κινηθεί σύντομα η Άρσεναλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Περ Μερτεσάκερ έβαλε σε … μπελάδες τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος πλέον κοιτάζει απεγνωσμένα για την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού. Έτσι, μετά τους Μανωλά και Μουστάφι, οι Λονδρέζοι κοιτάζουν έντονα και τον Τζόνι Έβανς, για τον οποίο δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσουν πρόταση στη Γουέστ Μπρομ για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τη «Mirror», η Άρσεναλ προτίθεται να προσφέρει στην ομάδα του «Χόθορνς» ένα ποσό της τάξης των 15-20 εκατομμυρίων για τον παίκτη, ποσό εμφανώς μικρότερο από ότι θα απαιτούνταν για μια πιθανή μεταγραφή του Σκοντράν Μουστάφι ή του Κώστα Μανωλά.

Με τις επίσημες υποχρεώσεις της Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ να ξεκινούν σε ακριβώς δυο εβδομάδες (στις 14 Αυγούστου υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Emirates»), πιθανώς ο Βενγκέρ να επιθυμεί να «τελειώσει» η υπόθεση της μεταγραφής του εν λόγω αμυντικού όσο συντομότερα γίνεται. Εκτός από το κέντρο της άμυνας, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x